طراحی و ساخت فیلتر2019-05-19T14:42:26+04:30

شرکت آفاق موج پرداز

 طراحی، پیاده سازی انواع فیلترهای تداخل و سازگاری الکترومغناطیسی

برای جلوگیری از نشت هدایتی به داخل یک سازه شیلد، شیلتر، اتاق های بدون انعکاس و شیلد، آزمایشگاه‏های تداخل و سازگاری الکترومغناطیسی، تجهیزات مخابراتی و … نیاز به فیلتر می باشد. امروزه این فیلترها در انواع مختلفی از جمله فیلترهای قدرتی، تغذیه، مخابراتی، کنترلی، خط دیتا، تلفنی، EMP و رعد برق با جریانهای مختلفی وجود دارند، به طوریکه حتی برای کاربردهای نظامی، کانکتور های ۵۵ پین، کانکتورهای ۹ پین،USB  ها، کانکتورهای اینترنت و اینترانت، کانکتورهایRJ45  و غیره برای جلوگیری از تداخل الکترومغناطیسی می بایست مجهز به فیلتر های تداخل و نویز گیر باشند. این شرکت با توجه به بهره گیری از دانش فنی و متخصصین مجرب خود توانایی طراحی، ساخت، تهیه، نصب، اندازه گیری فیلترهای یاد شده را دارا می باشد.

فیلترهای منبع تغذیه و یا قدرتی با آمپرهای متفاوت، برای تغذیه مدارات مختلف، وسایل و تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی، تغذیه تجهیزات اندازه گیری به کار رفته در داخل اتاق شیلد، تامین سیستم روشنایی اتاق مورد استفاده قرار می گیرند. فرکانس قطع این فیلترها برابر با فرکانس نوسان برق شهر انتخاب می گردد. این فیلترها می تواند به صورت تک فاز و یا سه فاز به کار گرفته شوند که تک فاز و یا سه فاز بودن آنها، بستگی به کاربرد و نوع تجهیزاتی دارد که قرار است در داخل اتاق شیلد مورد آزمون و ارزشیابی قرار گیرد. این شرکت آمادگی دارد تا فیلترهای منبع تغذیه با آمپرهای مختلف را تهیه و ارائه نماید.

فیلترهای تلفنی، برای ارتباط خطوط تلفن و حذف تداخلات احتمالی مورد استفاده قرار می گیرند. این گونه فیلترها در اتاق های شیلد بدون انعکاس، قفسه های شیلد و یا شیلترها برای پوشش ارتباطات تلفنی بکار گرفته می شوند. بنابراین در صورتیکه قفسه شیلد ثابت و یا متحرک و دارای خط تلفن باشد، برای جلوگیری از ورود نویز هدایتی از طریق خط تلفن به داخل قفسه شیلد، لازم است اینگونه خطوط از طریق فیلتر به داخل قفسه شیلد هدایت شوند. لازم به ذکر است که تفاوت فیلترهای تلفنی با فیلترهای مخابراتی در باند گذر و همچنین امپدانس ورودی و امپدانس خروجی فیلتر می ­باشد که لازم و ضروری است در زمان خرید و یا طراحی و ساخت، متناسب با فرکانس کار و امپدانس مورد نظر این پارامترها انتخاب گردند. شرکت آفاق موج پرداز توانایی تهیه و ارائه فیلترهای تلفنی به صورت تک خط و یا تجمیعی دارد.

فیلترهای خط دیتا در مواردی بکار گرفته می شوند که بخواهیم انتقال دیجیتالی بین مدارات و تجهیزات بکار رفته در داخل اتاق شیلد با کامپیوترها، زیر سیستم ها، تجهیزات اندازه گیری، شیلترها و رک های بیرون اتاق شیلد ارتباط برقرار گردد. فیلترهای خط دیتا فیلترهای آنالوگ می­ باشند که پهنای باند آن متناسب با نرخ ارسال اطلاعات سیگنال انتخاب می­ گردد که گاهاً چنین فیلترهایی برای ارسال ودریافت دیتا دارای پهنای باندی از چند کیلو تا چند مگابیت برثانیه می باشند. همچنین از نظر افت عبوری عملکرد فیلترهای خطوط دیتا همانند خطوط تلفنی است با این تفاوت که فرکانس قطع آنها متفاوت است. لازم به ذکر است که در طراحی اتاق شیلد و همچنین شیلترها و یا رک‏ها مکان مناسب برای نصب اینگونه فیلترها باید در نظر گرفته شود. با توجه به اهمیت به کارگیری فیلترهای خط دیتا در اتاق های شیلد، شرکت آفاق موج پرداز توانایی تولید، طراحی و پیاده سازی اینگونه فیلترها را دارد.

فیلترهای کنترلی برای کنترل کردن مدارات مختلف از جمله سیستم اطفای حریق، سیستم های آشکارسازی نشت گازهای ناخواسته، روشن و خاموش کردن تجهیزات، جابجایی بخش های مختلف جرثقیل ها، سیستم های چرخش آنتن و سیستم های کنترل فرمان، شیلترها و رک ها برای کنترل درجه حرارت اتاق، کنترل آتش سوزی، کنترل رفت و آمد، کنترل باز و بسته شدن درب ها، کنترل وسایل اندازه گیری و غیره بکار گرفته می­شوند. این گونه فیلترها شبیه فیلترهای ارتباطی می باشد با این تفاوت که جریان قابل تحمل فیلترهای کنترلی به مراتب بالاتر از فیلترهای ارتباطی است بطوریکه جریان قابل تحمل آنها بعضاً تا چند آمپر می باشد. انواع فیلترهای نامبرده، بصورت تکی یا جمعی در داخل کابینت‌ها در کنار یا در درون محفظه‌های شیلد قرار داده می‌شوند. لازم به ذکر است که دو پارامتر تاثیر گذار برای طراحی یک فیلتر کنترلی، تلفات عبور تابعی از فرکانس و همچنین استاندارد مورد نظر در طراحی است. این شرکت آماده تهیه، تولید و پیاده سازی انواع فیلترهای کنترلی با توجه به کاربرد آن را دارد.

در گذشته برای ارتباط سیستم های مختلف مخابراتی از طریق فیبر نوری به داخل اتاق شیلد از لوله موجبری استفاده می گردید. ولی در چند سال اخیر، کابل های فیبر نوری از طریق فیلترهای مخصوصی به داخل اتاق شیلد هدایت می گردند این فیلترها دارای تنوع زیادی می باشند. به طوریکه توانایی انتقال ۱ تا ۱۰رشته فیبر نوری در هر فیلتر وجود دارد. شرکت آفاق موج پرداز توانایی تولید و تهیه و بکارگیری فیلترهای فیبرنوری برای کاربردهای مختلف دارد. همچنین این شرکت توانایی ارائه مشاوره در زمینه فیلترهای فیبرنوری برای کلیه شرکت ها، سازمان ها و ارگان های مختلف را دارا می باشد.

فیلتر DB25، DB9، RJ45، RJ11 و Intranet-C

برای ارتباط تجهیزات مختلف مخابراتی از محیط بیرون به داخل اتاق های شیلد و برعکس از جمله ارتباطات کامپیوتری، ارتباطات اینترنتی، ارتباطات اینترانت، ارسال و دریافت دیتاهای اندازه گیری از داخل اتاق شیلد به بیرون و برعکس اغلب نیاز به استفاده از کانکتورهای DB25، DB9، RJ45، RJ11، Intranet-C و ….. می‏باشند. از آنجایی که اگر این کانکتورها مجهز به فیلتر مربوطه نباشند امکان انتقال نویز از بیرون اتاق به داخل اتاق می باشد. برای جلوگیری از انتقال سیگنال ناخواسته از طریق نشت هدایتی امروزه کانکتورهای فوق الذکر مجهز به فیلتر می باشند. شرکت آفاق موج پرداز آماده ارائه هرگونه مشاوره در زمینه فیلترهای فوق الذکر و نحوه بکارگیری آنها در اتاق های شیلد، برای کاربردهای مختلف می باشد. همچنین این شرکت توانایی تهیه و نصب اینگونه فیلترها در اتاق های شیلد را دارد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره تخصصی با شماره تلفن ۰۹۱۲۷۹۷۷۱۳۴ و یا ۸۸۷۰۸۶۱۳-۰۲۱ تماس حاصل فرمایید.

همچنین می توانید درخواست خود را به ایمیل info@afagh-mojpardaz.com  ارسال نمایید، کارشناسان و متخصصین ما همواره پاسخگو کلیه درخواست ها می باشند.