رنگ هادی2019-06-01T17:32:53+04:30

شرکت آفاق موج پرداز

رنگ هادی

رنگ هادی به صورت روکش در اتاق شیلد در مواردی زیر کاربرد دارد:

  1. یک محیط عایقی بین دو فلز به هر دلیلی ایجاد شده باشد که این موضوع باعث عدم پیوستگی شیلد و در نتیجه نشت سیگنال می گردد.

  2. نیاز به قراردادن یک قطعه عایقی همانند پلاستیک بین دو فلز باشد.

  3. در مواردی که نیاز است، یک قطعه عایقی از خود خاصیت هدایت نشان دهد.

  4. در مواردی که بخواهیم از زنگ زدگی یک قطعه فلز جلوگیری شود.

زیرا اگر در موارد فوق از رنگ معمولی (غیرهادی) استفاده شود، وجود رنگ غیرهادی بر روی سطح فلزی بدلیل عایق بودن رنگ، باعث ایجاد خازن بین سطوح فلز و عایق می گردد که این موضوع باعث انتقال و نشت سیگنال از طریق این پوشش خازنی می شود. بنابراین برای جلوگیری از چنین پدیده ای می بایست از رنگ هادی استفاده شود، زیرا کمک گرفتن از رنگ هادی منجر به هادی شدن عایق و در نتیجه باعث پیوستگی فلز شیلد می گردد. رنگ­های هادی از موادی چون سیلیکون- رزین و وینیل- آکیلیک ساخته می­شوند. از آنجایی که رنگ های هادی به راحتی قابل از بین رفتن (پاک شدن) و در نتیجه باعث صدمه زنگ زدن فلز (عایق شدن) و یا ناپیوستگی در شیلد می گردد، از این رو اغلب رنگ­های هادی نیاز به یک پوشش حفاظتی دارند. از طرفی برای حصول از قابلیت اطمینان عملکرد الکتریکی و مکانیکی رنگ ها قبل از استفاده، سطوح هادی، عایقی و پلاستیکی می بایست عاری از چربی­ها، روغن، گرد، غبار، خاک و غیره باشد. به این منظور می بایست با بکارگیری مواد تمیز کننده همچون الکل سطوح را تمیز و صیقلی نمود. بکارگیری پوشش رنگ هادی می توان از فرآیند اسپری پاشی استفاده نمود. بعضی از رنگ های هادی همانند رنگ لاکی نقره­ای، دارای قابلیت هدایت بالا می باشد. به طوریکه برای رسیدن به یک مقاومت سطحی در حدود ۰.۱ اهم بر متر، استفاده از رنگ هادی به فرم لاک نقره ای با ضخامت ۲۵.۴ میکرون کافی است. البته اگر سطح دارای ناهمواری و خلال و فرج باشد، برای رسیدن به مقاومت سطحی فوق الذکر نیاز به ضخامت بیشتر از لاک نقره ای است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره تخصصی با شماره تلفن ۰۹۱۲۷۹۷۷۱۳۴ و یا ۸۸۷۰۸۶۱۳-۰۲۱ تماس حاصل فرمایید.

همچنین می توانید درخواست خود را به ایمیل info@afagh-mojpardaz.com  ارسال نمایید، کارشناسان و متخصصین ما همواره پاسخگو کلیه درخواست ها می باشند.